Balears 19/09/2016

Baleària augmenta de dos a tres els trajectes diaris entre Alcúdia i Menorca

Respecte de les connexions interinsulars des de Mallorca, la naviliera també opera la ruta entre Palma i Eivissa

Ara Balears
1 min
Balearia obté 131M€ dels bancs per construir el seu ‘ferri verd’

PalmaBaleària reforçarà les connexions entre Mallorca i Menorca durant la tardor i l'hivern, amb tres connexions diàries entre Alcúdia i Ciutadella, una més que la temporada passada, amb la qual cosa oferirà en total 25.000 places setmanals.

Respecte de l'any passat, la companyia manté un servei diari en ferri, mentre que en alta velocitat passarà a tenir dues connexions en lloc d'una, ha informat la naviliera en un comunicat.

La companyia ha ampliat els enllaços en temporada baixa amb Menorca amb la finalitat d'oferir un servei millor, assenyala la nota.

A partir d'octubre, doncs, operarà dos serveis en 'fast' ferri de dilluns a divendres, a més d'una sortida cada dissabte i diumenge. Als trajectes en alta velocitat cal sumar-hi el servei diari del buc Martín i Soler, amb una capacitat per a 1.200 persones, 106 vehicles i 1.710 metres lineals de càrrega.

Pel que fa a les connexions interinsulars des de Mallorca, la naviliera també opera la ruta entre Palma i Eivissa, amb 11 serveis setmanals en transbordador.

D'altra banda, la companyia també continuarà oferint els cinc serveis diaris entre Mallorca i la Península. Baleària realitza dos serveis diaris a Barcelona (des de Palma i Alcúdia), un a Dénia i dos a València (de dilluns a dijous).

stats