CONGRÉS AUTONÒMIC DEL PP
Balears 06/03/2017

La validació dels avals deixa en evidència el poc suport a Bauzá

Biel Company suma 1.262 avals i l'expresident balear, només 197

Ara Balears
1 min
Biel Company i José Ramón Bauzà, en una imatge d'arxiu al Parlament en l'anterior legislatura. / ENRIQUE CALVO

PalmaEl PP ha oficialitzat aquest dilluns el nombre d’avals vàlids de les dues candidatures a liderar el partit. Biel Company n'ha presentats 1.850 i 1.262 d'aquest total són vàlids i suficients per declarar la guerra als 197 que li han quedat a José Ramón Bauzá. L'expresident de les Illes Balears n'ha presentats 1.045, però 848 no han passat la prova. La diferència és notable, el primer KO és per a Bauzá.

Els avals per poder concórrer al congrés autonòmic que se celebrarà els dies 25 i 26 de març havien de complir dos requisits: que faci més d'un any que l'avalador està afiliat i que estigui al corrent del pagament de la quota. El president del comitè organitzador del XV Congrés autonòmic, Mauricio Rovira, ja va confirmar que fins i tot n’han trobats alguns en què no s’entenen dades com el nom o el número de DNI.

Company ha assegurat aquest dimarts que "els 1.262 avals obtinguts són una gran responsabilitat" perquè "reflecteixen la il·lusió creixent dins el PP balear per tornar a ser un partit guanyador". En un comunicat, la candidatura de l'exconseller explica que Company ha manifestat el desig de seguir reunint-se amb els afiliats del PP de les Illes.

stats