Balears 02/11/2016

Autoritat Portuària adjudica les obres del Martell per 1,8 milions a Acciona

Actualment, l'edifici del Martell del port d'Eivissa només té l'estructura

Ara Balears
1 min
EXPLOTACIÓ DEL PORT 
 Al port d’Eivissa es vol construir un edifici que inclou també comerços.

EivissaL'Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha adjudicat a l'empresa Acciona les obres de construcció de l'edifici del Martell, al port d'Eivissa, per un pressupost d'1,8 milions d'euros.

El projecte té un termini d'execució de sis mesos i consisteix en la finalització de l'edifici i l'embelliment i condicionament urbà de la zona del contramoll del port, segons ha explicat aquest dimecres l'ens portuari en una nota.

El projecte s'havia adjudicat a l'empresa Corsán Corviam SA a l'octubre de 2014, però només va poder complir la primera fase, que consistia en la demolició de l'antiga estació marítima en desús i la construcció dels fonaments.

El contracte amb aquesta companyia va ser rescindit al juliol de 2016, "davant la incapacitat d'aquesta empresa d'assumir la continuïtat de les obres", segons recorda l'APB, que va treure a licitació la construcció de l'edifici.

Amb aquesta nova adjudicació es finalitzaran les obres de l'edifici del Martell, que actualment només té l'estructura, i s'escometrà la millora de l'entorn urbà de la zona.

stats