Balears 05/06/2017

Els autobusos de l’EMT lluiran l’arc de Sant Martí durant la setmana de l’Orgull LGTBI

Ho ha explicat el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Palma durant la presentació del programa d’actes que organitza el col·lectiu Ben Amics, que enguany du el lema 'Cos+identitat=La meva decisió'

Ara Balears
2 min
Els autobusos de l’EMT lluiran l’arc de Sant Martí durant la setmana de l’Orgull LGTBI / AJ.PALMA

PalmaEl president de Ben Amics, Jan Gómez, juntament amb el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, i el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, ha presentat avui el programa d’actes del mes dedicat a l’Orgull LGTBI 2017, que comencen aquest dimecres i que ha organitzat el col·lectiu Ben Amics amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma.

Gómez ha explicat que el programa d’enguany, que du per lema 'Cos+identitat=La meva decisió', fa una menció especial als drets de les persones trans, ja que “és un dels col·lectius més vulnerables de les persones LGTBI. Així mateix ha detallat que el programa arrenca aquest dimecres, dia 7 de juny, amb la projecció de la pel·lícula 'Pride' al teatre Catalina Valls.

Presentat el programa d'actes del mes de l'Orgull LGTBI 2017 / AJ.PALMA

Molina, per la seva banda, ha destacat que “un any més l’Ajuntament es bolca en la setmana de l’Orgull LGTBI” i que han decidit per segon any consecutiu “que sigui un dia declarat d’interès públic municipal i això vol dir que les activitats que organitza Ben Amics tenen totes les facilitats logístiques de l’Ajuntament de Palma”. El regidor d’Igualtat també ha explicat que Cort posarà en marxa, del 26 al 30 de juny, als cinc districtes tallers sobre diversitat afectivosexual sota el títol 'Joves Diversxs'. Com ja és habitual, també es farà una penjada de la bandera a la balconada de Cort. “Volem que es mostri alegria en contra dels missatges d’odi que alguns estan promovent”, ha dit.

Des de la regidoria de Mobilitat, Joan Ferrer, per la seva banda, ha explicat que els autobusos de l’EMT lluiran durant la setmana de l’Orgull LGTB banderes amb l’arc de Sant Martí. “Decorarem els busos amb banderes de l’arc de Sant Martí per tal de reforçar el missatge que la lluita contra la LGTBIfòbia és de tots i la implicació en la igualat de tots els ciutadans forma part de totes les àrees de l’Ajuntament”, hi ha afegit.

stats