Balears 13/03/2017

Armengol carrega contra Díaz i demana a Pedro Sánchez que pacti amb Patxi López

La secretària general del PSIB admet que la seva lleialtat amb l'exsecretari general va finalitzar quan fou enderrocat

Ara Balears
1 min
Francina Armengol i Susana Díaz, en un acte a Menorca l'estiu de 2014

PalmaFrancina Armengol ha tornat a deixar clar que no combrega amb el model de partit que representa la presidenta andalusa, Susana Díaz, qui dia 26 de març oficialitzarà la seva candidatura a la secretaria general del PSOE. "Representa el model al qual em vaig oposar", ha assegurat en una entrevista a RNE.

La secretària general del PSIB ha reiterat el seu suport a l'exlehendakari Patxi López i ha expressat el desig que l'exsecretari general Pedro Sánchez s'integri dins l'equip de López. Armengol ha defensat que fou lleial a Sánchez fins al "terrible" comitè federal en què fou "enderrocat" per un moviment en el qual participà Díaz. En aquest sentit, considera que López és una figura aliena a la "crispació" que es va viure aquells dies.

Per saber-ne més: Els 'sanchistes' es presenten a Palma sense el suport del PSIBArmengol també ha manifestat que Díaz hauria de deixar la presidència de la Junta d'Andalusia si guanya les primàries. "La secretària general del PSOE s'ha de dedicar íntegrament al partit", ha assegurat, i ha afegit que, en cas contrari, es podrien generar contradiccions quan l'interès general i l'autonòmic entrin en conflicte.

stats