Balears 13/12/2016

Armengol convida els empresaris a sumar-se a la reclamació d'un nou sistema de finançament

La presidenta del Govern de les Illes ha assistit a l'entrega dels premis de la Cambra de Comerç de Mallorca, que enguany han estat estat per a Espècies Crespí, Hipotels i Secot

Ara Balears
1 min
Els premiats amb Francina Armengol i José Luis Roses.

PalmaLa presidenta del Govern de les Illes, Francina Armengol, no ha deixat passar l'oportunitat d'intentar sumar més esforços per aconseguir un nou sistema de finançament per a l'Arxipèlag. Armengol ha convidat l'empresariat mallorquí a "empènyer tots junts" per aconseguir un sistema de finançament que sigui just amb els interessos de les empreses de les Balears.

La crida l'ha feta en el lliurament de premis de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Mallorca 2016, els quals han recaigut sobre Espècies Crespí, com a empresa que ha sabut ajuntar producte tradicional i innovació; Hipotels, per la seva aportació a l'excel·lència hotelera, i Secot, per la tasca solidària en la formació i l'assessorament de nous emprenedors.

Armengol ha assegurat que “aquests premis, sens dubte, representen l’excel·lència, la innovació i la solidaritat. Tres valors, crec jo, fonamentals per disposar d’un mercat just i competitiu, en el qual entre tots siguem capaços de fer i oferir productes –turístics i tradicionals– de gran qualitat; en què es doni igualtat d’oportunitats als empresaris; en què la paraula emprenedoria sigui sinònim d’il·lusió i de bona feina. I de respecte per nosaltres mateixos, pel que som i pel que som capaços de fer”.

stats