Balears 14/04/2015

Armengol es compromet a impulsar les Balears com un gran plató cinematogràfic

La secretària general dels socialistes de Balears ha reivindicat el sector audiovisual com a motor de creixement econòmic i creació de "treball més estable i amb un alt valor afegit"

Ara Balears / Efe
1 min
Reunió del PSIB amb el sector audiovisual.

PalmaLa candidata del PSIB al Govern balear, Francina Armengol, s'ha compromès avui amb l'Associació de Productores Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB) a impulsar "una Film Comission Balear potent per atreure produccions aquí perquè les illes són un gran plató cinematogràfic".

Armengol i el candidat socialista al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, s'han reunit avui amb representants de la APAIB, ha informat el PSIB en un comunicat. La secretària general dels socialistes de Balears ha reivindicat el sector audiovisual com a motor de creixement econòmic i creació de "treball més estable i amb un alt valor afegit". Es tracta, segons Armengol, d'un sector que ofereix un creixement econòmic alternatiu, respectuós amb el medi ambient, lligat a la tecnologia i a la innovació, aspectes que s'han d'impulsar per canviar l'actual model econòmic balear cap a un més "competitiu, solidari i sostenible".

La candidata socialista ha reafirmat el seu compromís d'impulsar una "Film Comission Balear potent" i, per a això, ha plantejat incentius i ajudes per atreure produccions a Balears. També ha anunciat "una estratègia molt potent de suport i ajudes" a les productores audiovisuals de les Illes Balears lligades a la ràdio i televisió públiques, tal com es va fer amb Ràdio Televisió de Mallorca quan Armengol va ser presidenta del Consell de Mallorca. Aquesta trobada amb el sector audiovisual de les illes és un més de les reunions periòdiques que vénen mantenint els socialistes en ocasió de l'elaboració del programa electoral de cara a les eleccions autonòmiques de maig.

stats