Balears 16/06/2017

"Armengol és còmplice de Barceló i l'està cobrint"

El PP insisteix en la petició de dimissió del vicepresident una vegada s'ha revelat que es va ocultar una part de l'informe d'Intervenció sobre els contractes de MÉS

Jaume Vinyas
1 min
El secretari general del PP, Toni Fuster, aquest divendres, a la seu del partit.

PalmaEl PP ha denunciat aquest divendres que "el Govern d'Armengol ens ha tornat a enganar" en referència a la noticía, publicada avui per Diario de Mallorca, que indica que el Govern va ocultar part de l'informe d'Intervenció sobre els contractes adjudicats per algunes conselleries dirigides per MÉS per Mallorca a l'excap de campanya, Jaume Garau.

Segons publica el diari, l'Executiu va amagar dos annexos en què s'indicava que alguns dels contractes de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports no només varen suposar un "fraccionament il·lícit" a empreses de Garau, sinó que varen incórrer en "frau de llei".

"Armengol és còmplice i està cobrint el senyor Barceló", ha assegurat el secretari general, Toni Fuster, qui ha afegit que "aquest cas no està tancat per molt que Armengol el vulgui tancar". Finalment, ha reiterat la petició de dimissió del vicepresident. "Queda clar que anàvem en la bona línia", ha conclòs.

stats