El Flexas presenta 'l'autèntica' revetla de l'estiu de Palma

La festa s'allargarà fins a les 3 de la matinada després de ser declarada d'interès públic per part de Cort

Presentació de la 13a edició de la festa del Flexas. / ISAAC BUJ

13 anys de festa, la que ja s'ha convertit en la tradicional revetla de l'estiu de Ciutat, la del Flexas. Enguany, malgrat que hi havia dubtes fins al darrer moment que pogués celebrar-se'n la tretzena edició, serà una realitat aquest divendres, 14 de juliol, al parc de la Mar a partir de les 20.30 h i fins a les 3 de la matinada, tal com ha establert l'Ajuntament de Palma, que l'ha declarada Festa d'Interès Públic.

Per a enguany, el lema elegit és ' Mira que eres falsa', perquè "en realitat som tots uns falsos", ha assenyalat l'organitzadora, Pepa Charro o la Terremoto d'Alcorcón, que un any més serà al capdavant de l'esdeveniment. "Volem demanar disculpes als veïns i a aquelles persones a qui puguem molestar demà vespre, però volem recordar-los que és tan sols una vegada a l'any". Charro, a més, ha destacat que celebren que són empresaris i no han hagut de tancar el negoci, "raó suficient per celebrar-ho. Així mateix, subratllen el fet de pertànyer a l'associació de Canamunt, "un col·lectiu que ha aconseguit que un barri tingui la vida que tingui ara sabent d'on ve".

Premi Gamba d'Or

A la festa, es lliuraran els premis Gamba d'Or, que han estat atorgats, per una banda, a l'actriu Bibiana Fernández, malgrat que no podrà assistir-hi perquè està enregistrant el programa 'Master Chef' (TVE); i de l'altra, i "molt especialment", als tècnics de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, "perquè els canvis polítics es van esdevenint, però els tècnics de Cort són els que sempre ens han donat suport i els grans oblidats", ha recalcat Charro.

La Terremoto també ha anunciat que participarà en la pròxima edició del concurs d'Antena 3 'Tu cara me suena' i continua amb les funcions de The Hole, un projecte que ja té 6 anys.

La festa comença a partir de les 20.30 h amb el Flexas Kids, un espai per a la bauxa dels infants; a continuació s'aniran succeint diverses actuacions, com les d'Amatria, Roko, Estrella, La Prohibida, Nenita Danger i Vivian Caoba, entre d'altres vedets, però també actuaran bandes mallorquines com Joan Miquel Oliver i Escorpio.

Enguany, com ja és habitual, s'hi espera un artista internacional que fins al darrer moment és sorpresa.