Publicitat
Publicitat

13.893 alumnes comencen aquest dimecres a Menorca el curs 2017-2018

El delegat insular d'Educació destaca les millores realitzades en els diferents centres i la posada en marxa del Programa d'Ensenyament Integrat, destinat a alumnes del Josep Maria Quadrado

Els centres educatius de Menorca ultimen els preparatius per rebre els alumnes. El curs 2017-2018 està a punt de començar i ho fa amb un augment simbòlic de quatre professors a l'illa. En total, seran 1.394 els docents que impartiran matèries educatives a 13.893 alumnes d'Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i tots els nivells de la Formació Professional. 

El delegat del Govern en Educació a Menorca, Joan Marquès, explica que "el curs 2017-2018 s'inicia amb il·lusió, els alumnes tenen ganes de retrobar-se i es fixen nous propòsits". Marquès destaca "la implicació de la Conselleria per adequar les infraestructures menorquines. Durant l'estiu s'ha fet molta feina en diferents centres i també hem apostat perquè cada equipament disposi dels professors que li pertoquen". 

Entre les novetats acadèmiques per a aquest any, el delegat d'Educació a l'illa emfatitza el Programa d'Ensenyament Integrat, que es durà a terme a l'IES Josep Maria Quadrado. Aquesta línia de treball permetrà que els alumnes d'ESO o Batxillerat que estudien de manera simultània l'ensenyament professional de música o dansa puguin compaginar-lo amb els estudis educatius. D'altra banda, Joan Marquès s'ha referit al capítol d'inversions. En aquest sentit, assegura que "el darrer trimestre es licitaran les obres d'ampliació de l'IES Joan Ramis i Ramis de Maó amb una dotació de 2 milions d'euros". Finalment, cal remarcar que a l'IES Pasqual Calbó s'ha adaptat un espai que feia dos anys que estava en estat provisional a definitiu. Al mateix temps s'ha millorat l'aula de fisioteràpia. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF