Balears 01/12/2017

El mal temps modifica els serveis marítims amb Menorca

Segons les prediccions de l'Aemet al llarg de la tarda i la nit s'esperen vents de força 8 i ones de fins a 4 metres

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de mal temps a Pollença

PalmaTransmediterranea i Balearia s'han vist forçades a modificar algunes de les rutes marítimes que connecten Menorca amb Mallorca i la península a causa de l'alerta taronja per onatge que afecta a la illa, que també es troba en alerta groga per forts vents.

Segons les prediccions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), al llarg de la tarda i la nit s'esperen vents de força 8 i ones de fins a 4 metres.

Ports dels Illes Balears ha confirmat que el port de Ciutadella, que ha estat tancat a les 8:00 del matí, s'ha obert puntualment per a l'entrada del buc Ramón Llull de Balearia procedent d'Alcúdia. Aquest sol ha operat en la seva connexió matinal. Ciutadella romandrà tancat fins a un altre avís.

La sortida des d'Alcúdia de les 16.00 hores del Ramón Llull ha estat cancel·lada.

Així mateix, el trajecte de tornada a Mallorca des de Son Blanc de Ciutadella a les 19:00 hores també ha estat suspès.

Des de Balearia han informat que els afectats per aquesta cancel·lació han estat avisats i resituats.

L'empresa Transmediterránea ha cancel·lat el trajecte Alcúdia-Ciutadella operat pel buc NuraNova, previst a les 16:00 des de Mallorca, i la volta des de Ciutadella a les 19:30 hores.

Els afectats poden sol·licitar el reemborsament del bitllet o demanar ser resituats en un altre trajecte de la mateixa ruta una vegada restablida connexió, segons ha informat la pròpia empresa.

stats