TURISME
Balears 05/09/2016

Els alemanys són més de Palma

Ciutat ha estat la destinació més cercada pels germànics el juliol i l'agost

Ara Balears
1 min
Els alemays són de Palma

PalmaEls viatgers alemanys són més de Palma que de Barcelona. De fet, Palma ha estat la ciutat més cercada pels viatgers alemanys el juliol i l'agost en el cercador Jetcost i ha estat la tercera destinació per a portuguesos i espanyols.

Pels alemanys que han utilitzat aquest servei, Palma ha estat la més cercada, per davant de Barcelona i Màlaga; pels portuguesos la tercera, per darrere de Barcelona i Madrid, la mateixa posició que pels espanyols, per qui Madrid i Barcelona són també les més cercades, ha informat el portal en un comunicat.

A més, la capital balear ha estat la quarta opció pels britànics (per darrere d'Alacant, Màlaga i Barcelona), la cinquena pels francesos (després de Barcelona, Màlaga, Madrid i Alacant) i es troba entre les vuit més cercades per part dels italians, holandesos i russos.

Eivissa figura també entre les destinacions més buscades: és la segona pels italians després de Barcelona, la quarta pels portuguesos, la setena pels holandesos, i està entre les deu més cercades pels alemanys, britànics, francesos i russos.

Els espanyols semblen coincidir en gust amb la resta d'europeus, i també Eivissa es troba en un dels primers llocs en les seves cerques: ocupa la sisena posició en cerques globals i és la cinquena ciutat de l'Estat més cercada.

stats