Balears 28/03/2015

Alcaraz i Mayans, candidats del PP al Consell de Formentera i al Parlament

Alcaraz ha assegurat que "Formentera necessita un canvi, una política de cara als ciutadans i amb influència a Palma i Madrid"

Ara Balears / Efe
1 min

PalmaJosé Manuel Alcaraz i Gabriela Mayans seran els candidats que encapçalaran les llistes del Partit Popular de Formentera al Consell insular i al Parlament Balear, respectivament.

Alcaraz i Mayans han estat triats per unanimitat per la Junta del partit, segons informa el PP formenterense en un comunicat. Després de la seva proclamació com a candidat al Consell, Alcaraz ha assegurat que "Formentera necessita un canvi, una política de cara als ciutadans i amb influència a Palma i Madrid".

El candidat al Consell, que actualment és el Delegat de Govern a Formentera, ha promès una baixada de l'IBI i polítiques per allargar la temporada turística i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

Per la seva banda Mayans ha assegurat que la seva experiència li ha servit per "aconseguir que el Govern Central tingui en compte les condicions específiques de la nostra illa i ens permeti regular de forma justa nostres costes".

stats