Balears 01/05/2015

Air Europa ja conecta Palma, Eivissa i Maó amb el seus vols interilles

A partir d'avui, les noves rutes de l'aerolínia de Globalia uniran Mallorca amb Menorca i Eivissa sis vegades per dia

Ara Balears / Efe
1 min
Primer vol interilles d'Air Europa enlairant-se a Son Sant Joan aquest dematí. / I. BUJ

PalmaAir Europa ha començat a operar aquest dematí vols entre les Illes Balears amb un bateig simbòlic a càrrec dels bombers de l'aeroport de Palma que han traçat un arc amb les seves mànegues al pas d'un dels primers avions que desenganxava rumb a Eivissa.

A partir d'avui, les noves rutes de l'aerolínia de Globalia uniran l'aeroport de Palma amb els de Maó i Eivissa sis vegades per dia amb aeronaus ATR 72 de fabricació europea i amb una capacitat de 68 places, ha informat Air Europa en un comunicat. L'assessor del president de Globalia, Álvaro Middelman, ha declarat que "aquests vols aporten un augment substancial de mobilitat per als ciutadans de Balears" i a més suposen que un passatger pugui "comprar un bitllet entre Maó i Buenos Aires, o entre Eivissa i Santo Domingo".

Middelman ha assenyalat que a més, els viatgers procedents de l'àmplia xarxa de destinacions d'Air Europa "poden ara arribar a Eivissa o Menorca amb tota comoditat". Tal com va anunciar el president de Globalia, Juan José Hidalgo, el desembre passat, la intenció de l'aerolínia amb aquests vols interilles és "oferir un servei eficaç, còmode i flexible, que afavoreixi tant els viatges de negoci com els vacacionals".

El primer vol interilles del matí surt de Maó a les 7.00 hores i d'Eivissa a les 7.35. Els últims vols del dia surten de Palma cap a Maó a les 20.55 de la tarda, i de Palma a Eivissa a les 21.00 hores.

stats