Balears 27/11/2017

Activitats ludicoesportives i formatives per celebrar la Setmana de l’Accessibilitat a Palma

Un dels esdeveniments destacats serà un concert de Maria Bimbolles amb llengua de signes el proper 3 de desembre

Ara Balears
2 min
El regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha explicat les activitats que es celebraran durant la Setmana de l'Accessibilitat / AJ.PALMA

PalmaL'Ajuntament de Palma ha donat a conèixer aquest dilluns les activitats que es duran a terme per celebrar la Setmana de l'Accessibilitat, que enguany serà del 29 de novembre al 7 de desembre. L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat ha preparat diverses activitats ludicoesportives i contacontes, a més d'una jornada tècnica sobre accessibilitat en el patrimoni històric. Una de les activitats destacades és el concert de Maria Bimbolles, el proper 3 de desembre, que serà signada (amb llengua de signes).

El regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo A. Romero, ha recordat que per a l’equip de govern “l’accessibilitat és una prioritat” i que l'objectiu d'aquesta segona edició de la Setmana de l’Accessibilitat és “donar visibilitat a la gran feina que s’està fent per part de l’Ajuntament en matèria d’accessibilitat”.

La primera activitat serà aquest dimecres, 29 de novembre, a la Universitat de les Illes Balears (UIB) i tractarà sobre l'accessibilitat en el patrimoni històric i com s'hi pot intervenir. “Es debatrà l’accessibilitat a edificis històrics, si actuar-hi o no i com es pot abordar el problema de l’accessibilitat en edificis que es varen construir sense tenir en compte aquests criteris”, ha explicat Romero. Es tractaran dos casos en concret: l’Alhambra i la Sagrada Família.

Agenda d'activitats

El programa es completarà amb les següents activitats:

  • Dijous 30 de novembre: de 9 a 13 h, jornada formativa dirigida als funcionaris municipals de l’Ajuntament de Palma per aprendre a elaborar textos de lectura fàcil.
  • Diumenge 3 de desembre: Dia internacional de les persones amb discapacitat, al parc de la Feixina. De 10 a 13 h, diverses activitats ludicoesportives i de sensibilització per a nins i joves i de 12 a 13 h, actuació musical de Maria Bimbolles.
  • Dimarts 5 de desembre: contacontes 'El búho vigilante' amb na Marga Roig. A la Biblioteca Municipal Joan Alcover a les 18 hores.
  • Dijous 7 de desembre: contacontes més taller 'Inseparables'. A la Biblioteca Municipal de Son Sardina a les 17.30 hores.
stats