Publicitat
Publicitat

Abril retreu a Jarabo l'actitud de Podem d'allargar la crisi de govern

El portaveu de MÉS Per Mallorca recorda que, quan es va qüestionar el líder morat per contractes amb IB3, els ecosobiranistes hi van confiar "sense cap paper damunt la taula"

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha retret al líder de Podem, Alberto Jarabo, l'actitud del partit de demanar més responsabilitats pels contractes de MÉS. Abril ha acusat Jarabo d'allargar "una crisi que podríem tenir tancada avui". En aquest sentit, ha expressat que "l'actitud de demanar més responsabilitats qüestiona la llibertat entre socis".

MÉS per Mallorca ha criticat que Podem demani reunions "a través de la premsa" i ha dit que allò important és tirar endavant els Acords pel Canvi i, per tant, sostenir la relació entre partits. De fet, Abril ha recordat que el partit va mostrar la seva confiança a Jarabo quan va ser qüestionat per l'adjudicació a IB3 d'uns contractes a productores del seu entorn. "Sense veure cap paper ens fiam que no hi ha res", ha apuntat Abril. Ara bé, segons l'ecosobiranista, Podem ha adoptat una postura totalment diferent: "Aquí amb papers damunt la taula i dimissions de primer nivell, es considera insuficient".

Una vegada més, Abril ha remarcat que la crisi " s'ha saldat de manera exemplar" i que, per primera vegada a les Illes, hi ha dimissions d'aquest caire per raons d'ètica.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF