Balears 21/08/2017

MÉS acusa el PP d'estar darrere les protestes contra Vidal i Ramis

Abril ha indicat que els populars comparteixen l'argumentari de la "plataforma en defensa del món rural" i vincula les denúncies als interessos del partit

X. Serrano
2 min
David Abril, portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament

PalmaEl portaveu del grup parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha acusat el Partit Popular balear d'estar darrere dels atacs polítics i personals de "l'autodenominada Plataforma en defensa del món rural" contra el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, i la portaveu del GOB, Margalida Ramis. Abril ha expressat la seva solidaritat amb ambdós en aquest afer.

"Li sortiria molt més barat que muntar un club del rifle a costa de sopars de porcellana que el senyor Biel Company, d'una vegada, doni la cara al Parlament", ha afirmat aquest dilluns el portaveu en referència al PP. Abril ha declarat que l'argumentari emprat pel col·lectiu és el mateix que esgrimeix el partit conservador i no descarta que hagi estat elaborat per les mateixes persones.

El portaveu de la formació ecosobiranista vincula aquestes denúncies als interessos de la formació conservadora i de l'empresari Biel Pocoví. També les relaciona amb el fet d'haver "tocat interessos de gent que diuen ser ecologistes, malgrat que allò que els agrada és matar tot el que es mou". Abril ha acusat "l'autoanomenada Plataforma en defensa del món rural" d'englobar col·lectius que realitzen "activitats il·legals com bregues de galls".

El 18 d'agost, "la Plataforma en defensa del món rural" va convocar una concentració davant la Casa de Cultura d'Alcúdia contra el GOB, aprofitant la presència de la seva portaveu, Margalida Ramis. En el missatge, s'instava a participar-hi a "caçadors, taurins, pagesos, cavallistes i tot el món rural". A l'acte, hi va assistir una desena de manifestants, que varen titllar els ecologistes de “rates, feixistes i secta".

El col·lectiu ha fet córrer, també per via informal, una nova convocatòria per manifestar-se contra el conseller Vidal a final de setembre amb motiu de la tradicional tractorada que es du a terme en aquesta època de l'any.

stats