Vueling no preveu augmentar l'oferta de vols a Barcelona des de Menorca

La companyia operarà en règim de monopoli la ruta durant l'hivern

La connectivitat entre Menorca i Barcelona, aquest hivern, continuarà patint les conseqüències de la decisió de Ryanair de deixar d'operar la ruta fins a finals de març. Vueling, l'única companyia que connectarà l'illa amb la ciutat comtal, no preveu augmentar les freqüències. Ho ha indicat aquest dimecres, a Palma, el director de rutes de la companyia, Manuel Ambriz.

“És complicat reaccionar a la retirada d'un competidor una vegada que ja teníem feta la planificació”, ha indicat, i ha admès que el conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, ja li ha traslladat la “preocupació” pels possibles efectes negatius en la ciutadania d'aquesta manca de connectivitat.

Segons ha assenyalat el directiu, la companyia no es planteja, ni tan sols, endarrerir el darrer vol que parteix de l'aeroport del Prat a Maó el dissabte, que surt a les 17.10 hores. En canvi, el diumenge es pot agafar un darrer vol a les 21.30 hores. “La gran majoria de la demanda es concentra durant la primera part del dia, el dissabte, i en la segona, el diumenge”, ha justificat.

Pel que fa a les queixes sobre l'elevat preu dels bitllets, Ambriz s'ha limitat a recomanar als usuaris que comprin els seients amb la màxima anticipació possible.

EDICIÓ PAPER 29/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF