Publicitat
Publicitat

Vila nega abocaments a Talamanca

L'Ajuntament assegura, després d'una inspecció, que no hi ha hagut cap trencament o problema amb l'emissari

L'Ajuntament d'Eivissa ha informat que la platja de Talamanca es troba en bon estat i lliure d'abocament de residus després d'una "inspecció exhaustiva" de la mateixa i de l'estat de les aigües.

El consistori assenyala en una nota de premsa que els tècnics de medi ambient i els socorristes consideren que d'haver-se produït un abocament de residus, com s'ha donat a conèixer avui, s'hauria originat pel buidatge puntual de la sentina d'algun vaixell i "en cap cas per un trencament o problema de l'emissari". La regidora de Medi ambient d'Eivissa, Montse García, s'ha desplaçat a Talamanca, on ha parlat amb veïns i restauradors, sense que cap d'ells hagi tingut constància de problemes amb la qualitat de l'aigua.

L'Ajuntament torna a demanar" el màxim civisme a tots els usuaris de la platja" i es reafirma en la necessitat de treballar per regular els fondejos, especialment a Talamanca on hi ha una important prada de posidònia i en ple estiu arriben a fondejar prop de 200 vaixells sense cap tipus de control ni condició.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF