Urbanisme suspèn l'atorgament de llicències a la primera línia de la façana marítima

També afecta dos solars de la zona del Nou Llevant

Cort suspendrà la tramitació o l'aprovació de plans de desenvolupament i l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències a la primera línia de la façana marítima. La mesura també afectarà dos solars que es troben a la zona de Nou Llevant. La decisió, que s'aprovarà en el proper ple, té una durada d'un any o bé fins a l'aprovació inicial de l'instrument de planejament que es defineixi.

El regidor de l'àrea de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila, ha remarcat que s'obre un període de negociacions per tornar a definir la modificació puntual. Afecta quatre parcel·les que pertanyen a Endesa, Mapfre i Emaya. "Tenim molt clar quin és el punt que no es pot traspassar en la nova modificació, i és que la primera línia serà espai lliure públic", ha apuntat Hila.

La mesura es produeix arran d'una sentència del TSJIB, que es va declarar disconforme amb l'ordenament jurídic que aprovà la modificació puntual del PGOU de Palma al Sector Llevant/façana marítima a què l'Ajuntament donà el vistiplau el 2009.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF