PRECAMPANYA ELECTORAL

Units Podem MÉS es presenta amb l'objectiu de sumar quatre diputats

Els candidats s'han presentat a Son Gotleu, on s'han mostrat convençuts que la coalició sumarà més vots que el PP

Units Podem MÉS ha arrencat aquest dijous la precampanya electoral amb ambició. En el primer acte conjunt a Palma els seus candidats s'han mostrat convençuts que a Mallorca aconseguiran quatre diputats al Congrés i quatre senadors, vuit representants en total a les Corts espanyoles.

Els tres partits han triat el "popular barri de treballadors" i immigrants de Son Gotleu per fer aquest primer acte en ocasió de les eleccions generals del 26-J, a les quals Podem, MÉS i Esquerra Unida es presenten en coalició per aconseguir fins i tot més vots que el PP a Balears, fins ara el partit hegemònic a les urnes.

En un acte de precampanya festiu a les portes del centre de salut de Son Gotleu, el cap de llista al Congrés, Juan Pedro Yllanes, ha afirmat: "Aquesta candidatura guanyarà les eleccions del 26-J a Balears; i no ens plantejam res diferent que aconseguir 4 diputats i 4 senadors".

Yllanes s'ha mostrat "absolutament convençut" que aquesta coalició presenta el projecte "més interessant" per als ciutadans de les Illes.

Aquesta coalició, ha afegit, presenta una candidatura " més reforçada" i el seu principal objectiu és defensar a Madrid els interessos dels ciutadans de Balears.

Per part de MÉS, Antoni Verger, número 3 de la llista al Congrés, ha dit que cada partit té la seva "pròpia idiosincràsia", però al final s'ha apostat per una candidatura "plural i molt potent per derrotar el PP per primera vegada, des de l'esquerra, l'ecologisme, el sobiranisme i el feminisme".

El número cinc de la llista a la cambra baixa, Artur Parrón, d'EU, ha augurat que amb les properes eleccions es produirà "un canvi de cicle que suposarà la fi del règim del 78 i s'obrirà una nova etapa en la qual recuperarem el país per a les persones del carrer i dels barris com aquest".

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF