Publicitat
Publicitat

Tret de sortida de la tercera edició de la Ruta del Llonguet de Palma

L'objectiu d'aquest esdeveniment és promocionar el consum d'entrepans de llonguet i donar a conèixer els forns, a més d'incentivar la demanda dels seus productes

Palma torna a acollir un any més la tradicional  Ruta del Llonguet, que tindrà lloc tots els dimecres fins al 25 d'octubre. Prop de 40 forns i pastisseries de Ciutat participaran en aquest esdeveniment gastronòmic i cultural. La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i el gerent de l'Associació de Forns i Pastisseries, Pep Magraner, han presentat oficialment les novetats d'aquesta edició. 

Adrover ha remarcat el compromís ferm del l’Ajuntament de Palma de donar suport a les iniciatives del petit comerç i ha afirmat que “l'activitat dels forns i pastisseries és particularment important per a la nostra economia local, que genera molts llocs de feina a Ciutat i li dona un gran atractiu turístic".

L'objectiu de la Ruta del Llonguet és promocionar el consum d'entrepans de llonguet, donar a conèixer els forns i incentivar la demanda de productes del forn i pastisseria. Com l'any passat, l'oferta és d'un entrepà de llonguet, acompanyat d'una beguda, a un preu tancat de 2,50€ durant tot el dia. Cada forn informarà els seus clients dels tipus d'entrepans amb llonguet i la beguda que inclou l'oferta.

En el cartell i en el díptic es podrà consultar el nom dels forns i pastisseries participants que, un any mes, es repartiran a través de les oficines d'informació turística municipal. A més, la Ruta del Llonguet tindrà una app mòbil que ubica les pastisseries a Google maps.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 19/11/2017

Consultar aquesta edició en PDF