Publicitat
Publicitat

Dos testimonis declaren davant el jutge pel cas de la Policia Local

Continuen les investigacions de Penalva per aclarir els detalls de la trama corrupta entre agents i persones del cercle de Tolo Cursach

El Jutjat d'Instrucció número 12 continua acollint un degoteig de testimonis i persones investigades pel ja anomenat  cas Cursach. Aquest forma part de la causa oberta des de fa gairebé quatre anys sobre el cas de la Policia Local, les perquisicions del qual sembla que encara no veuen el final.

Aquest dilluns dematí el jutge Penalva havia citat tres persones, policies locals en segona activitat, de les quals han pogut declarar només dues. Aquestes han estat interrogades per la presumpta relació que haurien mantingut agents del cos amb  Tolo Cursach, un dels presumptes beneficiaris principals de la trama corrupta. 

Segons fonts presencials, no obstant això, alguns d'aquests funcionaris han negat conèixer Cursach, si bé n'han confirmat l'estreta relació amb Andreu Bergas, exinspector de la Policia Local que va ser detingut el mateix dia que el magnat i la seva mà dreta, Tolo Sbert.

Es preveu que durant aquesta setmana vagin passant pel despatx del jutge més testimonis i més policies investigats, en el marc d'una causa part de la qual està  encara sota secret de sumari.