Balears 03/08/2013

Tots els directors de Menorca, pendents de ser destituïts

Els set instituts públics que formen la xarxa escolar a Menorca (a banda dels tres centres de Maó expedientats) estan pendents de saber si seran intervinguts

A. Zurimendi
1 min

Palma.Els set instituts públics que formen la xarxa escolar a Menorca (a banda dels tres centres de Maó expedientats) estan pendents de saber si seran intervinguts per la Conselleria. Tots han redactat els seus projectes educatius per al curs 2013-2014 a partir de l'article 20 del TIL (de manera que no rebaixen el nombre d'assignatures impartides en català).

Per tant, els equips directius dels respectius instituts estan pendents en aquestes hores de conèixer si seran destituïts per la Conselleria, talment com els ha passat a Margalida Seguí, Rafel Andreu i Jaume Bonet. De fet, els instituts i escoles de Menorca s'han donat suport mútuament en els darrers dies davant la intervenció de la Conselleria d'Educació en els organigrames escolars. I no es descarta que 'caiguin' altres directors pel mateix motiu.

IES Biel Martí

Un dels afectats ja no serà el director de l'IES Biel Martí, de Ferreries, ja que presentà la dimissió el 23 de maig passat. Es tracta de Robert Arnau Díez, qui va ser nomenat director per un període de quatre anys l'1 de juliol de 2010.

Bartomeu Isern Lladó, director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, li acceptà la renúncia el 3 de juny, malgrat que es féu efectiva dia 30 de juny (coincidint amb el final de curs escolar).

Amb la dimissió del director de Ferreries, ja són tres els centres que han partit abans que començàs la polèmica. I és que Pere Morell, director de l'IES Berenguer d'Anoia (Inca), ha dimitit aquesta setmana, mentre que Manuel Moyà i el seu equip directiu de l'IES Baltasar Porcel, d'Andratx, feren el mateix el 19 de juliol.

stats