Balears 22/06/2013

Todolisto ha deixat a terra un total de 700 viatgers amb destinació Mallorca

Segons l'empresa, els que han de tornar avui i demà als seus llocs d'origen ja compten amb els seus bitllets i tenen garantida la tornada.

Ara Balears
2 min
Vueling, que té el seu epicentre a l'aeroport de Barcelona, on és l'aerolínia líder, continuarà sent independent malgrat que IAG l'hagi comprat.

PalmaL'agència de viatges Todolisto.es, que va anunciar el seu tancament fa un parell de dies de forma imprevista per motius econòmics, ha informat que les cancel · lacions dels seus viatges, entre ells dos que tenien com a destinació Mallorca, ha afectat 696 persones. En un comunicat penjat a la seva pàgina web, l'agència especialitzada en viatges de fi de curs informa de la cancel · lació de dos combinats València-Mallorca, les sortides estaven previstes per als dies 21 de juny i 25 de juny.

A la nota, la direcció de l'agència expressa el seu suport als seus treballadors, i explica que aquests desconeixien l'ajornament de la cancel.lació d'aquests dos viatges fins l'últim minut, pel que no van avisar als clients amb antelació.

Aclareix que els viatgers que han de tornar avui i demà als seus llocs d'origen ja compten amb els seus bitllets i tenen garantida la tornada."La prioritat de Todolisto.es ha estat en tot moment tornar als viatgers al seu lloc d'origen, i ateses les exigències de pagament immediata dels operadors, a diferència d'anys anteriors ia causa de les circumstàncies del sector, l'agència s'ha vist obligada a realitzar un esforç extraordinari, el qual ha impedit la continuïtat de la seva activitat amb garanties ", precisa la nota.

L'empresa desmenteix que siguin milers les persones afectades per la seva intempestiu tancament anunciat a la seva pàgina web la nit del passat dijous i deixa clar que estudia "com poder fer front a les devolucions de les quantitats abonades pels afectats". Així, l'agència de viatges demana disculpes als viatgers i assenyala que la seva intenció ha estat sempre la de complir amb els compromisos adquirits amb els clients.

El comunicat informa que l'empresa presentarà al jutjat tota la documentació que justifica la seva trajectòria, amb la intenció de demostrar que "no ha existit cap il · lícit en l'actuació dels administradors", ja que el motiu del tancament és "estrictament econòmic". Dilluns que ve, avisa, emetrà un nou comunicat en el seu web amb informació d'última hora.

stats