Territori precinta els camps de polo de Campos

Els recintes no tenen llicència i poden acabar a la Fiscalia per desobediència a l'autoritat

L'Agència de Defensa del Territori (ADT) ha precintat aquest dijous dos camps de polo del municipi de Campos perquè continuaven funcionant després que s'hi ordenàs la suspensió d'activitats de manera cautelar l'any passat. Les instal·lacions no tenen llicència i l'ADT els va obrir un expedient sancionador que encara no està resolt per haver iniciat les obres abans de tenir-la.

De fet, segons han informat des de l'ADT, els camps han estat promocionant les activitats que s'hi feien a través del web de la Federació Espanyola de Polo durant el 2017 i és per això que l'agència ha decidit precintar els recintes.

En cas que no es respecti aquest precintament, l'agència pot fer arribar el cas a la Fiscalia per un possible delicte de desobediència a l'autoritat per part dels responsables dels camps. A més, queda pendent de resoldre l'expedient d'infracció, que pot acabar suposant sancions de quantitat diversa i per dues qüestions: començar les obres abans de tenir la llicència i, en cas de no aconseguir-la, per construcció il·legal.

En aquest darrer escenari, els responsables del camp de polo es veurien obligats a dur a terme la demolició de les instal·lacions construïdes. Si finalment obtenen la llicència, podran continuar operant com va fer, per exemple, el xibiu de Son Serra de Marina.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF