El canal francès Arte TV emetrà un programa sobre la serra de Tramuntana amb el fotògraf Gabriel Lacomba

La televisió francogermànica emetrà una sèrie de peces sobre altres indrets de Mallorca

El canal de televisió francogermànic Arte TV estrena aquest dijous, dia 13 d'abril, una sèrie de peces sobre Mallorca. En el programa ' Invitation au voyage', passejaran per diversos indrets com Valldemossa per retratar els ambients culturals de l'illa. 

El fotògraf Gabriel Lacomba és el primer a sortir-hi. "Em varen contactar per casualitat; Caterina Calafat els va parlar de mi i em van proposar per explicar-los la serra de Tramuntana", explica Lacomba. La professora i Rosa Capllonch seran altres protagonistes dels programes següents, en què es donarà una visió més cultural de l'illa i visitaran altres indrets com Son Moragues, Sóller i Palma. 

"Biel et sa Sierra de Tramontana" ARTE.TV

"Biel et sa Sierra de Tramontana" ↪Serra de Tramuntana Fou de nature, Biel, 50 ans, a grandi à Palma de Majorque. Il fait découvrir "sa" Sierra de Tramontana, un massif montagneux qu'on appelle le "poumon" de l'île. Un retrato que me hizo Canal ↪Arte. Se emite en primetime el "jeudi 13 avril" (este jueves) en el programa ↪Invitation Au Voyage / Stadt Land Kunst a las 16:35h [temas: David Hockney, Sardaigne, Sierra de Tramontana, Alghero, Los Angeles]

Posted by Gabriel Lacomba - Visual Art on dimarts, 11 / abril / 2017

El programa dona una visió dels llocs que visita en què imperen molt l'estètica i els sentiments. Tanmateix, el fotògraf va aprofitar per explicar les problemàtiques que pateix la serra de Tramunatana i fer-les visibles. 

La resta de peces estan previstes per al 27 d'abril, quan recorreran Sóller; el 3 de maig, en què mostraran la relació de Miró amb Palma, i acabaran amb Valldemossa el 9 de maig

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF