MODA

Sybilla obre a Palma la seva botiga més representativa

"És just el que volia: un lloc on poder mostrar el meu treball sense regles, un lloc obert a la ciutat, on passin coses..."

/ ISAAC BUJ

La disenyadora Sybilla Sorondo torna per quedar. La botiga efímera que obrí l' any passat al número 3 del carrer Montenegro de Palma fou el preludi d'una col·lecció que situa Mallorca –on la creadora té residencia– davant Taiwan, Miami i Nova York, on obrirà els pròxims mesos.

La de Palma, al carrer Sant Feliu número 12, és l'eix vertebrador d'una marca de patrons "sense regles", de puntades versàtils, elegants i sensuals, de teixits exquisits i colors impactants, d'idees cosides a les Illes, al taller que obrirà pròximament.

"Mallorca és el lloc al qual sent que pertanc, estic molt unida a aquesta illa, i Palma i el barri estan en un moment meravellós. És just el que volia: un lloc on poder mostrar el meu treball sense regles, un lloc obert a la ciutat, que formi part de la comunitat, on passin coses...", explica abans que els 200 metres quadrats d'alta costura revifin plens d'activitats culturals, projeccions, exposicions i conferències.

Ella, involucrada des de fa anys en projectes relacionats amb sostenibilitat i educació, espera que aquest nou espai sigui un lloc de trobada i part activa de l'illa i la ciutat. També hi haurà en aquest lloc una selecció de productes per a la casa, estores, ciris, vidre, plata, ceràmiques, rajoles, molts imaginats i creats en col·laboració amb artistes i artesans de Mallorca.

El seu, la botiga de Sant Feliu, és un espai esquitxat per totes les constants que la feren gran als 80, que fa olor del taller de costura d' Yves Saint Laurent, després de guanyar el 2014 la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF