Publicitat
Publicitat

El director de Son Sant Joan declina comparèixer al Parlament

La Comissió de Turisme havia sol·licitat la seva assistència, a petició de MÉS per Mallorca, perquè informàs sobre els plans d'expansió de l'aeroport

El director de l' aeroport de Palma, José Antonio Álvarez, ha comunicat aquest dilluns al Parlament que no compareixerà davant la Comissió de Turisme de la cambra "per tal d'explicar les accions i inversions previstes per AENA/Enaire a l'aeroport de Palma", com reclama la petició que va fer el mes de març MÉS per Mallorca.

En una carta adreçada al president del Parlament, Balti Picornell, el directiu justifica la decisió argumentant que “l'activitat professional que desenvolupa AENA com a gestor de l'aeroport de Palma se circumscriu exclusivament a les infraestructures aeroportuàries de la xarxa estatal, que està sotmesa al control de les Corts Generals, per la qual cosa em veig obligat a declinar la seva invitació”.

El coportaveu parlamentari de la formació, David Abril, ja havia mostrat dubtes, avui dematí, respecte de les possibilitats que Álvarez atengués la crida del Parlament. "Està per veure si compareixerà a la comissió o si menysprearà aquesta institució", ha assegurat.