Publicitat
Publicitat

Son Espases lliura els Premis d'Investigació 2016

Aquests guardons pretenen fomentar l'activitat científica i recompensar l'excel·lència en aquesta matèria

Per primera vegada, l'Hospital Universitari Son Espases ha lliurat aquest dijous els Premis d'Investigació 2016. La dotació ha estat de 23.928,42 €, repartits en tres categories.

En primer lloc, el premi a la Millor publicació científica ha estat lliurat al Dr. Carlos Juan Nicolau per un article en què estudia com afecten els mecanismes de resistència als antibiòtics en la virulència dels bacteris.

En segon lloc, el premi al Millor projecte pilot, que pretén donar suport a iniciatives que poden ser finançades en convocatòries externes estatals i internacionals, ha estat concedit a Vanesa Cunill, Francisco Fanjul, Amanda Iglesias, Neus Esteve i Fátima Roso-Bas.

Finalment, també han estat entregats els Ajuts per a despeses de viatge i inscripció a congressos científics per al personal que hi assisteix per fer alguna aportació.

A l’acte de lliurament hi han participat Margalida Frontera, directora general d’Acreditació, Docència i Recerca en Salut; Yolanda Montenegro, directora mèdica de l’Hospital Universitari Son Espases; Antonio Oliver, president de la Comissió d’Investigació, i Borja García-Cosío, el coordinador de la Unitat d’Investigació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF