Son Espases i Son Llàtzer, guardonats amb els premis TOP 20

Els hospitals han estat premiats en les categories de l'Àrea de Digestiu i de Gestió Hospitalària Global, respectivament

L’hospital de Son Espases i l’hospital de Son Llàtzer han estat guardonats amb els premis TOP 20 en les categories de l’Àrea de Digestiu i de Gestió Hospitalària Global, respectivament. Es tracta d'uns premis que reconeixen aquells centres amb millors resultats en qualitat (mortalitat, complicacions, readmissions), adequació de la pràctica clínica (cirurgia sense ingrés) i eficiència econòmica (estades, productivitat i cost).

El cap del Servei de Cirurgia General de Son Espases, Xavier González, i el coordinador del Servei de Digestiu, Daniel Ginard, han recollit el Premi TOP 20 a l’Àrea de Digestiu, en el qual es reconeix la millora en els darrers cinc anys, i el director gerent de Son Llàtzer, Francisco Marí, ha estat l’encarregat de recollir el premi que reconeix la trajectòria en gestió hospitalària global.

L'objectiu del programa Hospitals TOP 20, impulsat per la companyia IASIST –part d'IQVIA– és realitzar una avaluació dels hospitals basada en indicadors objectius i oferir al sector sanitari un 'benchmark' (patrons de bona pràctica) que sigui d'utilitat per millorar-ne els resultats. Enguany hi han participat de manera voluntària 146 hospitals procedents de 15 comunitats autònomes.

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF