TURISME

Simón Pedro Barceló, nou president de les Cadenes Hoteleres

Avui dematí, en el seu discurs, ha dit que cal treballar en equip per millorar la competitivitat del sector

L'assemblea general de l'Associació de Cadenes Hoteleres, reunida avui migdia, ha ratificat l'acord de la junta directiva de fa unes setmanes i ha elegit Simón Pedro Barceló com a nou president de l'organització empresarial i Pere Pasqual (Viva Hotels), com a vicepresident.

Barceló substitueix així Margarita Ramis, de Grupotel, qui va comunicar a la junta directiva el seu interès de no continuar i va proposar que, tal com estableixen els estatuts vigents, fos el vicepresident, Simón Pedro Barceló, qui la succeís en el càrrec.

Durant el transcurs de l'assemblea, segons ha informat l'Associació de Cadenes hoteleres, "ha quedat constància de la continuïtat en les línies de treball estratègiques que marcaran la nova etapa". Simón Pedro Barceló ha iniciat el discurs dedicant unes paraules d'agraïment a Margarita Ramis per la seva dedicació i treball realitzat durant aquests anys, i ha destacat, a continuació, "el desig de treballar en equip amb totes les empreses sòcies amb l'objectiu de millorar la competitivitat sectorial".

El president, Simón Pedro Barceló, i el vicepresident, Pere Pascual (Viva Hotels and Resorts), estaran acompanyats a la junta directiva de l'ACH pels vocals Miguel Amengual (MAC Hotels), Francisco Miralles (THB Hotels), Aurelio Vázquez (president de la FEHM), Gabriel Escarrer (Meliá Hotels International), Margarita Ramis (Grupotel Hotels & Resorts), Gabriel Llobera (Garden Hotels) i Carmen Riu (RIU Hotels & Resorts).

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF