Seijas recorrerà l'expulsió de Podem: "Que no s'inventin mentides"

El cas arribarà a la comissió de garanties estatal

La diputada de Podem Montse Seijas ha assegurat aquest mateix dilluns que recorrerà la decisió de la comissió de garanties d' expulsar-la del partit juntament amb els altres dos companys expedientats, la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, i Daniel Bachiller, qui va ser secretari d'Acció Institucional.

En declaracions a l'agència Efe, Seijas ha denunciat que a la direcció de la formació dels cercles "no li agrada escoltar veritats ni crítiques" i l'ha acusada d'inventar-se mentides: "Si em volen expulsar, que m'expulsin, però que no s'inventin mentides.

La diputada assegura que l'expulsió no és per la seva intenció d'afavorir els interessos personals i professionals de Bachiller a través de la negociació dels pressupostos del 2017, sinó per ser "molesta i crítica". De fet, afirma que amb la decisió de la comissió es vol "fer por als companys perquè no xerrin".

Després d'anunciar que recorrerà a la comissió estatal de garanties, Seijas ha recordat que aquesta polèmica "es podria haver resolt xerrant amb mi", en lloc de fent malbé la seva "honorabilitat" i el seu "nom", que és l'únic que, assegura, pot donar al seu fill.  

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF