Seijas: "Estic legitimada per continuar al Parlament"

La diputada menorquina de Podem manté la seva innocència i acusa Alberto Jarabo de "segrestar" la formació morada a les Balears

Montse Seijas ha confirmat aquest dimarts migdia que no pensa renunciar a la seva acta de diputada en el Parlament de les Illes Balears, tot i haver estat expulsada de Podem. En una roda de premsa realitzada en un bar de Ciutadella, Seijas ha volgut deixar clar que està "legitimada perquè ells no representen el Podem que va votar la ciutadania. Ara no hauré de condicionar els interessos de Menorca a les negociacions de Jarabo i Armengol. Això no significa que voti amb el Partit Popular i es posi en risc la majoria a la institució, en absolut; continuaré defensant el programa del Podem que va il·lusionar". A propòsit d'això, la diputada menorquina ha explicat el motiu que l'ha duita a convocar els mitjans en un bar. En aquest sentit, Montse Seijas recorda que "va ser precisament aquí on va començar tot. I en tenc molt bon record. En aquest bar vàrem iniciar el cercle de Podem a Ciutadella".

Seijas s'ha mostrat especialment crítica amb el secretari general de la formació dels cercles a les Illes, de qui considera que "ha segrestat Podem Illes Balears". La diputada també assenyala a la direcció del partit i a alguns companys que van participar en la votació d'aquest dilluns. Seijas creu que "alguns companys de partit són més casta que el PP. Pel que fa a les votacions, no en culp ningú, ja que si jo estigués en el seu lloc i disposàs de la mateixa informació que tenen, probablement actuaria igual. A tots els companys ens van dir que teníem llibertat de vot, però el partit també era lliure de prendre decisions que consideràs adequades".

Finalment, Montse Seijas afirma estar tranquil·la davant les acusacions de la direcció i adverteix que "mantenc les   denúncies judicials, perquè som innocent i ho pens demostrar. Som víctima d'una campanya que, únicament, s'ha centrat a treure del davant tots aquells crítics amb la direcció. No toleraré el cartell de corrupta perquè no ho som i demostraré que no hi tenc res a veure".

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF