Publicitat
Publicitat

Seijas: "Jarabo no té suports a Podem"

La diputada, suspesa cautelarment de militància, torna a carregar contra el secretari general

La diputada de Podem, Montse Seijas, suspesa cautelarment de militància per haver infringit suposadament el codi ètic, ha acusat el secretari general de la formació, Alberto Jarabo, de "vendre el partit al PSIB i a MÉS" i d'haver instigat els tres expedients sancionadors contra la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, el secretari d'Acció Institucional, Daniel Bachiller, i ella mateixa per "apagar les veus crítiques dins del partit".

En aquest sentit, ha assegurat que Jarabo "no té suports" i que té "constància" que set dels altres nou diputats de Podem (sense comptar Jarabo) "pensaven el mateix que jo" respecte de la "conducta irregular" del secretari general en la negociació dels pressupostos.

Els missatges en què Montse Seijas s'enfrontava a Alberto JaraboSeijas ha afegit que PSIB i MÉS prefereixen Jarabo perquè és "dèbil" i no té res a veure amb "gent real reivindicativa de Podem". "Va ser per aquesta posició reivindicativa que ens van votar", ha afegit.

La diputada ha reiterat que darrere l'expedient sancionador hi ha la voluntat de Jarabo de silenciar les crítiques i que els tres expedients oberts han tingut un "efecte claríssim" en l'actitud dels set diputats suposadament crítics, a qui no ha volgut identificar, però, perquè no vol que "cap d'ells passi el que jo estic passant". Amb tot, ha advertit que "ja arribarà la gota que faci vessar el tassó de la seva paciència".