Salord: “És una pèrdua molt important pel que representa el TIV en la política de residus de la nostra illa”

La presidenta del Consell de Menorca ha visitat la planta que es va cremar ahir per decidir quines actuacions seguiran

La presidenta del Consell de Menorca, Maite Salord, juntament amb el conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, ha visitat aquest dimarts la planta de tractament de residus que va cremar aquest dilluns a Maó. Juntament amb la batlessa de la ciutat, Conxa Juanola, i representants de l'equip de govern han comprovat en quin estat es trobava l'edifici.

Salord ha afirmat que " és una pèrdua molt important pel que representa el TIV en la política de residus de la nostra illa" i que "ens toca analitzar molt bé la situació per prendre les decisions més adequades". La presidenta del Consell ha assegurat que valoraran totes les opcions després "d'un cop tan dur" i que continuaran treballant per cercar-hi solucions.

Els representants institucionals també han tingut l'oportunitat de trobar-se amb els de Càritas i amb el bisbe de Menorca, Francesc Conesa, i intercanviar les valoracions respecte de l'incendi. Cal recordar que, tot i que la planta encara està gestionada per Càritas, passarà a mans públiques abans de 2018, perquè l'entitat no podia assumir-ne el dèficit. 

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF