L'STEI acusa Bauzá de "populista i demagògic"

El sindicat ha destacat que el president s'obstina a "aplicar un projecte antipedagògic, desastrós organitzativament i il·legal"

L'STEI ha acusat el president del Govern de les Illes, José Ramón Bauzá, de "populista i demagògic" després de la roda de premsa que ha oferit per valorar el cessament de Joana Maria Camps com a consellera i per anunciar que mantindrà l'aplicació del TIL malgrat les resolucions judicials en contra. Des del sindicat assenyalen que Bauzá insisteix en la seva intenció de "continuar amb el conflicte obert i amb el caos" amb l'aplicació d'un "projecte antipedagògic, desastrós organitzativament i il·legal". El sindicat considera que el canvi de consellera és "una maniobra per allargar encara més el conflicte".

Després d'escoltar el president en la seva intervenció, l'STEI ha considerat "inadmissibles" les declaracions amb les quals Bauzá ha intentat defensar el TIL amb "arguments xenòfobs". "Vindran nins d'altres regions d'Espanya, d'Alemanya, d'Holanda.. a prendre la feina als nostres nins", ha dit, segons l'STEI, el president.

L'STEI ha expressat preocupació pel nomenament de Núria Riera com a nova consellera d'Educació, resumint-la en quatre punts: en primer lloc, perquè Riera "no pertany al món educatiu"; en segon, perquè Riera "fa d'altaveu de les polítiques de Bauzá"; en tercer, perquè "s'han de llevar els recursos als jutjats", un extrem que la nova consellera ja va anunciar que no faria, i donar instruccions clares als centres i, en quart lloc, "restablir els marcs de diàleg" entre tots els actors del món educatiu.

EDICIÓ PAPER 13/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF