Publicitat
Publicitat

MÉS per Menorca insisteix en la residència per a malalts per “coherència política”

La formació demana un “gest” del Govern i que aquest estigui reflectit als pressuposts

 

La diputada de MÉS per Menorca, Patricia Font, ha aprofitat per insistir en reclamar “un gest” al Govern i que inclogui als pressupost de la Comunitat una partida inicial per construir al complex hospitalari de Son Espases una residència per a malalts i familiars de Menorca, Eivissa i Formentera.

Font reivindica la infraestructura pel “patiment de la gent que du anys esperant-la” i recorda que la seva realització està prevista a l'acord de governabilitat del pacte d'esquerres. La seva companya de grup parlamentari, Margalida Capellà, afegí que és una actuació que s'ha de dur a terme “per coherència política”.

Les declaracions s'han produït durant la roda de premsa en la qual els econacionalistes han presentat les seves esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat i després que dimecres passat MÉS per Menorca advertís que els seus tres diputats no votarien a favor de les comptes de la CAIB per al 2016 si aquestes no inclouen l'esmentada residència.

"Coneixem les dificultats econòmiques amb les quals s'ha trobat el nou Govern després d'una nefasta gestió del PP, però l'atenció als malalts és una prioritat irrenunciable", va manifestar el diputat menorquí Nel Martí. En opinió de Martí, "si hi ha doblers per pagar un palau de congressos i el palau de Marivent, n'hi ha d'haver per tirar endavant una actuació austera però digna”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 22/10/2017

Consultar aquesta edició en PDF