El SOIB acorda col·laborar amb Eroski en la preselecció de candidats

El procés forma part del servei d'intermediació que el Servei d'Ocupació ofereix a diverses empreses

El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) durà a terme el procés de preselecció per a la contractació de 30 persones per part del grup distribuïdor comercial Eroski a Mallorca, que s’ocuparan a les àrees de productes frescos. L'acord obre també una futura col·laboració en matèria de formació en les qualificacions demanades per la cadena d’alimentació.

El conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, s'ha reunit amb el gerent d'Eroski, Joan Ripoll; el director general d'Economia, Llorenç Pou, i el director del SOIB, Pere Torrens, per establir les bases de l'acord, que té com a objectiu principal "generar oportunitats d'ocupació per a persones aturades i les inscrites al SOIB per a millora d'ocupació". A més, ofereix a les empreses "un instrument d'intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats".

El SOIB realitzarà la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar les candidatures més adequades, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, oferir informació i realitzar les entrevistes per facilitar la feina de contractació a Eroski.

D'aquesta manera, Eroski espera contactar amb professionals qualificats i adaptats als perfils sol·licitats per treballar en les seccions de productes frescos als establiments de l'empresa a Palma, l’Arenal, Calvià, Llucmajor, Campos, Santanyí, Cala Rajada, Alcúdia, Andratx i Portocristo.

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF