Ryanair no cobrarà per pujar un segon paquet a la cabina fins al 15 de gener

La companyia ha endarrerit la posada en marxa de la nova política d'equipatges per "donar més temps" als clients a acostumar-s'hi  

Ryanair ha confirmat aquest dimarts que endarrerirà la posada en marxa de la seva nova política d'equipatges per “donar més temps” als clients a acostumar-se als canvis. A partir del 15 de gener, els clients sense embarcament prioritari només podran pujar a la cabina una bossa petita, mentre que la maleta de cabina es baixarà a la bodega, sense cost addicional, a la porta d'embarcament. D'aquesta manera, “s'accelerarà l'embarcament dels vols i se'n reduiran els retards”, ha defensat Kenny Jacobs, de Ryanair.

Un cop es posi en marxa la nova política, l'embarcament Prioritari es podrà adquirir per només 5 euros en el moment de fer-ne la reserva o afegir-lo més tard, fins a un hora abans de l'horari previst d'enlairament, per 6 euros.

Cal recordar que des del passat 6 de setembre, Ryanair ha rebaixat el preu de les maletes facturades (de 35 a 25 euros) i ha incrementat el pes permès per a aquestes maletes de 15 a 20 kg. “Això permetrà que hi hagi manco clients amb dues bosses a les portes d'embarcament, una situació que provoca retards en els vols”, hi ha insistit Jacobs.

EDICIÓ PAPER 09/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF