Publicitat
Publicitat

Riera diu que Bauzá només s'acostà a Pastor "en to conciliador" i no per disculpar-se

La portaveu del Govern assegura que el president va recriminar tant a Gómez com a Pastor les desqualificacions que es feren en el ple del Parlament

La portaveu del Govern, Núria Riera, ha explicat avui que el president balear, José Ramón Bauzá, es va dirigir ahir tant al vicepresident Antonio Gómez com al diputat no adscrit Antoni Pastor per recriminar-los el to de la discussió que van mantenir ahir en el ple del Parlament, en què es van insultar. La portaveu del Govern ha puntualitzat que quan Bauzá es va dirigir a Pastor als passadissos del Parlament després de la discussió "no va demanar disculpes", sinó que només hi va anar amb ànim conciliador. A més, ha deixat clar que Bauzá manté la confiança en Antonio Gómez.

Gómez i Pastor es trobaren en un enfrontament dialèctic en què el vicepresident va dir al diputat trànsfuga i vergonya de la política, i el parlamentari va comparar Bauzá i el conseller amb el Quixot i Sancho Panza.

Segons Riera, el president va deixar constància que el debat parlamentari ha de ser l'adequat per defensar els diferents posicionaments polítics amb prou arguments i "sense caure en desqualificacions per cap de les parts".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF