12 detinguts i 17 escorcolls en una nova operació antidroga a Mallorca

L'operatiu s'ha realitzat a Palma, Manacor, Son Servera, Sant Llorenç del Cardassar i Artà

La Guàrdia Civil ha desenvolupat aquest dimecres l' operació Formosa, contra al tràfic de drogues a Mallorca, en la qual s'han realitzat fins ara 12 detencions i 17 escorcolls a domicilis i locals de les localitats de Palma, Manacor, Son Servera, Sant Llorenç del Cardassar i Artà.

A més, s'han desarticulat nombrosos punts de venda de droga, s'ha intervingut gran quantitat de diners en efectiu i diferents tipus de drogues.

En l'operatiu, que ha començat sobre les 6.30 hores, hi han participat uns 100 agents, com a part d'una investigació de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor sobre una organització que es dedicava al tràfic de drogues i el blanqueig de capitals a la zona del Llevant de Mallorca.

L'institut armat destaca que "amb la desarticulació d'aquests punts de venda de drogues en la Part Forana, es redueix l'alarma social i la inseguretat ciutadana que aquests produeixen, no només per la gran afluència de persones que acudeixen als mateixos sinó per l'eradicació de robatoris a l'interior de domicilis".

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF