Publicitat
Publicitat

Rajoy es reuneix amb el rei a Marivent

És la única trobada que mantendran aquest estiu el monarca i el president del Govern central

El president del Govern, Mariano Rajoy, ha arribat avui passades les 19:00 hores al Palau de Marivent per reunir-se amb Felip VI en l'únic despatx que tots dos celebren aquest estiu en la residència d'estiu de la família real.

Entre altres assumptes, el cap de l'Estat i el de l'Executiu tindran oportunitat d'examinar les perspectives econòmiques d'Espanya, el projecte de Pressupostos Generals aprovat fa una setmana pel Govern, la situació a Catalunya davant el desafiament independentista d'Artur Mas i altres assumptes d'actualitat política, així com qüestions internacionals.

A la seva arribada a Marivent des de la Base de Son Sant Joan, on li va rebre la delegada del Govern a Balears, Teresa Palmer, Rajoy ha estat acompanyat pel cap de la Casa del Rei, Jaime Alfonsín, fins a l'entrada del palau, on don Felipe li ha encaixat la mà i tots dos han intercanviat somrients unes paraules, abans de posar davant les càmeres i saludar als periodistes. El president del Govern, que ha arribat a Palma després de passar uns dies al Parc Nacional de Doñana, té previst comparèixer davant els mitjans informatius després de la reunió i quedar-se en Marivent per assistir a un sopar ofert pel Rei, abans de reprendre les seves vacances al costat de la seva família en Ribadumia (Pontevedra). El primer despatx d'agost entre el cap de l'Estat i el de l'Executiu serà també

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF