Balears 03/08/2013

#findelacita: el PSOE s'apodera del 'hashtag' i llança un vídeo comparant el cas Bárcenas amb el Watergate

La formació utilitza una successió d'imatges intercalades de Rajoy i Nixon amb declaracions similars per consultar els dos escàndols

Efe
1 min

MadridEl PSOE ha difós aquest dissabte un vídeo en què compara l'actitud i les declaracions del cap del govern espanyol, Mariano Rajoy, davant el cas Bárcenas amb les de l'expresident dels EUA Richard Nixon quan va esclatar l'escàndol d'espionatge del cas Watergate.

El vídeo, que porta per títol #findelacita -expressió utilitzada per Rajoy dijous passat en la compareixença al Congrés-, és una successió d'imatges intercalades de Rajoy i Nixon amb declaracions similars.

Comença Nixon, en plena crisi del Watergate, afirmant: "Dic això a l'audiència televisiva: he comès els meus errors". A continuació, apareix el president del govern espanyol assenyalant: "He reconegut els errors que hauria pogut cometre".

Tots dos expliquen que mai no s'han beneficiat del servei públic i que no tenen constància d'haver fet res que vagi contra l'ètica, asseguren que no han arribat a la política per enriquir-se i assenyalen que mai no han intentat obstruir la justícia.

El vídeo també conté les imatges en què Nixon diu que no té intenció de dimitir i, a continuació, les de Rajoy afirmant: "Ni dimitiré ni convocaré eleccions".

Les darreres imatges corresponen a qui va ser president dels Estats Units anunciant la seva dimissió i nomenant com a successor en el càrrec el seu vicepresident.

stats