Quiròfan amb vistes al mar

L'hospital Mateu Orfila acull l’exposició itinerant 'Platges de Menorca des d’un altre punt de vista'

Una de les imatges del projecte 'Platges de Menorca des d’un altre punt de vista'.

Com és la frontera entre el mar i la terra de Menorca? Què sabem sobre les 119 platges que dibuixen 200 km de costa? Quin impacte hi té el turisme? Com es forma l'arena? Quina és la línia de plenamar? Hi ha marees a l'illa que la Unesco va declarar Reserva de la Biosfera el 8 d'octubre de 1993?

Les claus de tot plegat estan pintades a l'exposició itinerant 'Platges de Menorca des d'un altre punt de vista', que comença, des d'ahir i fins al 15 de març, a l' hospital Mateu Orfila

La mostra brinda la possibilitat de conèixer, entre  altres  temes, com es formen les platges, quines són les parts que la componen i com s'interrelacionen entre si, quina importància té la  posidònia  oceànica en la seva preservació o com es mantenen i netegen les platges de l'illa,  trossets  d'arena blanca que suposen la base de l'activitat turística, que s'ha convertit en el principal recurs econòmic de Menorca.

La campanya, finançada íntegrament per la concessionària del servei de neteja i manteniment de platges, FCC, es podrà visitar a diferents punts de l'illa de Menorca durant els mesos d’hivern i d’estiu. Tots els continguts de l’exposició es desenvolupen de manera extensa al web platges.biosferamenorca.org.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF