Publicitat
Publicitat

ACTE DE CELEBRACIÓ DELS 40 ANYS DEL GOB

"Que no ens agafi el futur amb la guàrdia baixa"

El teatre Mar i Terra acollí anit l'acte central de la celebració dels 40 anys del Grup Balear d'Ornitologia

El teatre Mar i Terra acollí anit l'acte central de la celebració dels 40 anys del Grup Balear d'Ornitologia. Un dels primers a intervenir-hi va ser Jesús Jurado, un dels fundadors de l'entitat, qui va assegurar que "quan firmàrem els papers per crear el GOB, no sabíem que aquells papers eren tan importants", en referència al paper cabdal que ha jugat l'associació al llarg de la seva existència.

Jurado va dir als membres més joves de l'entitat i a la nova directiva que, com ha quedat clar al llarg de la història recent, no es pot deixar d'estar pendents de la realitat, perquè el medi ambient pateix constants amenaces. "Que no ens agafi el futur amb la guàrdia baixa", digué.

Un audiovisual, amb música de Manu Chao, va recopilar molts dels moments de la tasca del GOB en defensa del territori i els espais naturals. També hi participaren els grups infantil i juvenil de l'entitat, i es va projectar el vídeo Mallorca Blackout, en el qual es veu l'artista Miquel Barceló 'embrutant' el mapa de l'illa com a denúncia de l'impacte de l'acció humana sobre el territori, que a dia d'avui continua.

També hi va prendre part la portaveu del GOB, Margalida Ramis, i la nova presidenta, Mika Noguera, que reconegueren la feina de molta gent que ha fet possible el GOB. L'acte va acabar amb l'actuació del grup Polissonia, del qual forma part un altre fundador, Lluc Mas.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF