Publicada la segona llista de notes de tall per accedir a la UIB

Les inscripcions a altres universitats permeten que alumnes que es mantenien a la llista d'espera puguin estudiar a les Illes

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha publicat aquest dimecres la segona llista de notes de tall per a l'accés als estudis. Si bé la setmana passada ja es va donar el vistiplau a la primera, amb molts alumnes que saberen que hi tenien plaça fixa, aquesta segona llista permet als estudiants que estaven en llista d'espera saber si han tingut sort, o no, per entrar a la UIB. Aquest fet es produeix perquè alumnes que s'havien preinscrit a la UIB han aconseguit plaça a una de les altres universitats a què també s'havien preinscrit.

Com era previsible, les notes han baixat bastant. Tot i que a Medicina, que és la carrera més exigent, passa d'un 12,74 a la primera llista a un 12,55, a Bioquímica (11,77) ara es demana un 10,350.

De fet, en el 'rànquing' de la setmana passada s'han produït petits canvis. Odontologia –que s'ofereix a l'escola universitària adscrita ADEMA– passa a ser la segona carrera amb més nota de tall (10,58). Per darrere se situa el programa combinat d'Economia i Turisme (10,48) i Bioquímica (10,350).

Totes les notes i el nombre de persones en llista d'espera es poden consultar en el següent document:

Segona llista de notes de tall per accedir a la UIB

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF