Prop de 200 persones marxen contra la violència masclista a Palma

Ciutat ha acollit la IX edició de la Marxa Pacte Palma, amb la qual s'han tancat els actes de commemoració del Dia mundial contra les violència cap a les dones

Prop de 200 persones han participat aquest diumenge migdia, a peu i amb bicicleta, en la IX Marxa Pacte Palma, amb la qual s'han tancat els actes del Dia internacional contra la violència contra les dones, organitzats per la Regidoria d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics de Palma.

Abans de la sortida, Conxa Calafat, Anabel Jiménez i Carol Abad, del Consell de Dones, han llegit el Manifest del Pacte 'Palma, contra la violència de gènere'.

El regidor d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, ha destacat que amb aquesta marxa "rodam i caminam per aconseguir una ciutat lliure de violències masclistes".

"Volem enviar un missatge clar per donar visibilitat a l'objectiu que perseguim: construir una ciutat on les dones no hagin de viure amb por", ha emfatitzat.

I a aquest objectiu, s'hi arriba "amb implicació i mobilitzacions i exigint més drets per a tots, i també amb més recursos per a aquelles dones que vulguin sortir de la situació de violència que viuen", ha afegit.

La trobada ha rebut la col·laboració de l'Institut Municipal de l'Esport (IME), els Gegants de la Sala, els Tamborers per la Pau, el Moviment Escorta i Guiatge, els scouts i guies de Mallorca i la Creu Roja.

EDICIÓ PAPER 09/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF