Balears 20/06/2013

Prohibeixen fer fogueres a la platja

1 min

L'Ajuntament de Palma advertí ahir que està prohibit realitzar fogueres i foguerons a la platja. El director general de Participació Ciutadana, Antoni Cardona, recordà que la prohibició ve marcada per les normes de Demarcació de Costes de les Illes Balears. És per això que, segons Cardona, "Cort no instal·la torradores ni res a les platges".

Així mateix, la regidora Esperança Crespí també es mostrà preocupada per les mesures de seguretat a seguir pels ciutadans que vulguin entrar al correfoc. Féu especial incidència en el control del comportament dels turistes. "La majoria no sap el que és, hi poden entrar amb xancletes i camiseta de màniga curta", lamentà.

Precisament per evitar cremades i ferides, la policia local muntarà un desplegament especial entorn del parc de la Mar. Així mateix, dues ambulàncies seran a la zona i un equip de socorristes aquàtics estaran preparats per si algú cau al llac del parc de la Mar, o es detecta cap incident a les platges urbanes de Palma.

A més a més, els operaris d'Emaya muntaran un dispositiu especial, que començarà a fer netes les platges de Palma a partir de les 02.00 hores. "No convé que ningú quedi adormit a la platja", féu ahir befa el director general de Participació Ciutadana, Antoni Cardona. De fet, EMAYA té ordre d'enviar les màquines a remoure la terra i fer-la neta tot d'una acabin les revetles, a fi que les platges estiguin presentables a primera hora del matí i no ofereixin una mala imatge turística.

stats