Prohens diu que Puigdemont "ens ha vacunat a tots contra l'independentisme durant molts anys"

La portaveu del PP assegura que el Govern català "ha enganyat tothom"

La portaveu del grup parlamentari del PP, Marga Prohens, creu que la decisió del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de no anar a declarar a l'Audiència Nacional i quedar a Brussel·les "ens ha vacunat a tots contra l'independentisme durant molts anys".

"Són uns farsants que han enganyat tothom", ha afirmat aquest dijous Prohens referint-se als membres del Govern català, als quals, assegura, "se'ls ha desmuntat el relat", perquè afirmaven que, en cas de proclamar-se la independència, hi hauria estructures d'estat preparades i l'exconseller Santi Vila "ha reconegut que no hi ha res preparat".

Prohens ha criticat que s'hagi empès Catalunya a "l'empobriment" per la sortida d'empreses que s'ha produït durant les darreres setmanes i ha atacat el Govern de Puigdemont per provocar "el caos, la fractura social i la pèrdua d'autonomia".

També ha advertit, com ha anat anunciant el Partit Popular durant les darreres setmanes, que si el PP governa l'any 2030 "no permetrà de cap de les maneres que hi hagi un referèndum il·legal a les Balears".

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF